Ed van der Kuijl

Fysiotherapeut/ Manueel therapeut

Na het behalen van mijn diploma aan de Hogeschool in Vlissingen heb ik 12 jaar gewerkt in de maatschap voor Fysiotherapie in Oost Souburg, dit combineerde ik de eerste jaren met lesgeven aan de opleiding voor Fysiotherapie toen die nog in Vlissingen gehuisvest was.

Daarna heb ik 11 jaar gewerkt bij Fysergo, daar had ik een managementfunctie en was ik verantwoordelijk voor o.a. het ergonomie en bedrijfsfysiotherapieteam in Zuidwest Nederland en het Fysarbo netwerk.

Sinds 12 jaar ben ik als ZZP’er binnen de fysiotherapie werkzaam geweest in Oosterland, Middelburg en hier in Veere. Ik heb de opleiding sportfysiotherapie en manuele therapie gedaan en pas sinds enige jaren Dry Needling toe.  Vanaf januari 2020 heb ik samen met Lilian de praktijk in Veere overgenomen.

Mijn hobby’s zijn Klussen, tuinieren en ik reis graag. Daarnaast speel ik in de Keltische Folkband “Windbroke”